Leen Groeneveld

Politiek is boeiend, dat geldt voor zowel de landelijke als de plaatselijke politiek. Zelf ben ik trouw in het stemmen op het CDA. Maar wie ben ik? En waarom CDA? 

Om met de eerste vraag te beginnen: Mijn naam is Leen Groeneveld. 65 jaar en wonend in de wijk ‘t Zand. Gehuwd en vader van een 27-jarige dochter die werkt in Den Haag en woont in Voorburg. Zelf ben ik sinds 2005, na bijna 45 jaar bij PostNL gewerkt te hebben, met pensioen. Bij ‘Post’ heb ik op veel plaatsen gewerkt en veel functies vervuld, de meeste tijd als personeelsconsulent. De laatste jaren werkte ik op het hoofdkantoor in Den Haag.

Helemaal met pensioen ben ik eigenlijk niet want sinds een half jaar werk ik parttime als postsorteerder, wederom bij PostNL. Daarnaast ben ik scriba van de Protestantse Gemeente de ‘Levensbron’ en secretaris van onze Vereniging van Eigenaren.

Waarom het CDA? Qua levensovertuiging past dat bij mij. Ruimte voor religie waarbij niet de ene religie beter wordt bevonden dan de ander. En een open oog voor problemen in de samenleving. Daarbij ook altijd het besef dat wij het niet alleen voor het zeggen kunnen hebben en daarmee de bereidheid tot het sluiten van compromissen.

Op 21 maart stem ik weer op het CDA. Ik hoop u ook.