Het CDA nodigt u uit!

CDA: Breng energierekening omlaag met Lage Lastenfonds

Voor steeds meer mensen is de energierekening een punt van zorg. Als familiepartij deelt het CDA die zorgen en wil daarom een ‘Lage Lastenfonds’ opzetten.

Werkbezoeken

Hoe krijgen we de energierekening weer omlaag? Die vraag staat centraal op 20 februari, tijdens een open CDA discussieavond in Barendrecht. Voorafgaand aan deze avond worden meerdere werkbezoeken georganiseerd in de regio, o.a. aan sporthal de Wissel in Ridderkerk en aan Zorgboerderij Buytenhof te Rhoon.

Open avond

Na afloop van de werkbezoeken organiseren het CDA Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard gezamenlijk de open buurtdiscussie. Adri Bom-Lemstra: ‘Meer duurzaamheid is belangrijk voor een schone toekomst voor onze kinderen. Maar de verandering naar meer duurzaamheid lukt alleen met een breed draagvlak. We hebben nu niets aan drammers of dromers, het gaat om concrete resultaten. Als we niets doen, komen gewone mensen financieel zwaar in de problemen. Daarom wil het CDA een ‘Lage Lastenfonds’ opzetten. Zo geven we prioriteit aan duurzaamheid, maar dan op zo’n manier dat het voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Daar ga ik de 20e graag met u over in gesprek’.

Ideeën uit de buurt

Zelf ook ideeën over betaalbare duurzaamheid? Of benieuwd wat de Provincie kan betekenen voor lokale energie- en besparingsclubs? Kom dan op 20 februari 19.30-20.30 uur naar de zaal van de Bethelkerk, Kerkweg, Barendrecht (achter de kerk is voldoende parkeerruimte). Inloop vanaf 19.00 uur.